کد خبر : 9727
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۸ تیر ۱۳۹۹ - ۹:۲۶

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان خبر داد:افزایش مصرف برق در خوزستان

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان خبر داد:افزایش مصرف برق در خوزستان

مصرف برق مصرف برق خوزستان در پیک (ساعت اوج مصرف) دو و ۲۳ صدم درصد افزایش یافت. به گزارش پایگاه خبری نفت یار ، مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان گفت: دیروز اوج مصرف برق در خوزستان در ساعت ۱۷ و سه دقیقه ثبت شد و این میزان به هشت هزار و ۶۵ مگاوات رسید. محمود دشت

مصرف برق

مصرف برق

مصرف برق خوزستان در پیک (ساعت اوج مصرف) دو و ۲۳ صدم درصد افزایش یافت.

به گزارش پایگاه خبری نفت یار ، مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان گفت: دیروز اوج مصرف برق در خوزستان در ساعت ۱۷ و سه دقیقه ثبت شد و این میزان به هشت هزار و ۶۵ مگاوات رسید.

محمود دشت بزرگ افزود: این میزان نسبت به مدت مشابه پارسال که هفت هزار و ۸۸۹ مگاوات بوده است، رشد دو و ۲۳ صدم درصدی مصرف برق را نشان می‌دهد.

وی از شهروندان خواست مصرف درست و بهینه انرژی برق را مد نظر قرار دهند و با رعایت الگوی صحیح مصرف؛ صنعت برق را در تامین برق پایدار یاری کنند.

شرکت برق منطقه‌ای خوزستان مسئولیت تولید وانتقال نیروی برق را در سطح پراکنده دو استان خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد در مساحتی حدود ۸۱ هزار کیلومتر مربع به عهده دارد.

مصرف برق خوزستان در پیک (ساعت اوج مصرف) چهار و نیم درصد افزایش یافت.

محمود دشت بزرگ افزود: این میزان نسبت به مدت مشابه پارسال که هفت هزار و ۸۸۹ مگاوات بوده است، رشد دو و ۲۳ صدم درصدی مصرف برق را نشان می‌دهد.وی از شهروندان خواست مصرف درست و بهینه انرژی برق را مد نظر قرار دهند و با رعایت الگوی صحیح مصرف؛ صنعت برق را در تامین برق پایدار یاری کنند.شرکت برق منطقه‌ای خوزستان مسئولیت تولید وانتقال نیروی برق را در سطح پراکنده دو استان خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد در مساحتی حدود ۸۱ هزار کیلومتر مربع به عهده داردمصرف برق خوزستان در پیک (ساعت اوج مصرف) چهار و نیم درصد افزایش یافت.ان خواست مصرف درست و بهینه انرژی برق را مد نظر قرار دهند و با رعایت الگوی صحیح مصرف؛ صنعت برق را در تامین برق پایدار یاری کنند.شرکت برق منطقه‌ای خوزستان مسئولیت تولید وانتقال نیروی برق را در سطح پراکنده دو استان خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد در مساحتی حدود ۸۱ هزار کیلومتر مربع به عهده داردمصرف برق خوزستان در پیک (ساعت اوج مصرف) چهار و نیم درصد افزایش یافت.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

سیزده + 4 =

logo-samandehi