کد خبر : 10192
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۴ دی ۱۳۹۹ - ۹:۴۹

مدیر عامل شرکت گاز خوزستان عنوان کرد:تا پایان امسال بهره مندی دویست روستای خوزستان از گاز طبیعی

مدیر عامل شرکت گاز خوزستان عنوان کرد:تا پایان امسال بهره مندی دویست روستای خوزستان از گاز طبیعی

شرکت گاز خوزستان تا سال ۱۴۰۰ تمامی روستا‌های بالای ۲۰ خانوار استان خوزستان از نعمت گاز برخوردار خواهند شد. به گزارش پایگاه خبری نفت یار، مدیر عامل شرکت گاز خوزستان با اشاره به اتمام پروژه گازرسانی به شهرستان اندیکا در هفته آینده گفت : در این شهرستان، شهر قلعه‌خواجه گازرسانی شده و آبژدان و ۵۷ روستای

شرکت گاز خوزستان

تا سال ۱۴۰۰ تمامی روستا‌های بالای ۲۰ خانوار استان خوزستان از نعمت گاز برخوردار خواهند شد.

به گزارش پایگاه خبری نفت یار، مدیر عامل شرکت گاز خوزستان با اشاره به اتمام پروژه گازرسانی به شهرستان اندیکا در هفته آینده گفت : در این شهرستان، شهر قلعه‌خواجه گازرسانی شده و آبژدان و ۵۷ روستای دیگر نیز دوشنبه هفته آینده گازرسانی می‌شوند. در این زمینه ایجاد انشعابات، اشتراک‌پذیری و نصب کنتور آغاز شده و شهرستان اندیکا تبدیل به شهر سبز خواهد شد.
عبداله ابول‌پور افزود: در استان ۸۳ شهر وجود دارد که از این تعداد، ۸۲ شهر گازرسانی شده است و تنها شهیون از توابع شهرستان دزفول باقی مانده است که در دستور کار قرار دارد و در سال ۱۴۰۰ به اتمام می‌رسد.
وی گفت : در خوزستان سه هزار و ۱۱۶ روستا با قابلیت گازرسانی وجود دارد که از این تعداد، دو هزار و ۴۰۰ روستا، بالای ۲۰ خانوار جمعیت دارند که گازرسانی به این روستا‌ها در تعهد برنامه ششم توسعه بوده است.

ابول‌پور افزود :در سال ۹۲، در استان خوزستان یک هزار و ۶۶ روستای برخوردار از گاز داشته‌ایم که در حال حاضر این تعداد، به یک هزار و ۹۶۶ روستا افزایش یافته است و ۲۰۰ روستای دیگر نیز تا پایان سال گازرسانی و از نعمت گاز برخوردار خواهند شد.

وی گفت : از مجموع این روستاها، تنها ۲۰۳ روستای دیگر باقی می‌ماند که کار گازرسانی به این روستا‌ها نیز تا سال آینده در دستور کار قرار می‌گیرد و تا سال ۱۴۰۰ تمامی روستا‌های بالای ۲۰ خانوار استان خوزستان از نعمت گاز برخوردار خواهند شد.

وی افزود: شرکت گاز استان خوزستان یک میلیون و ۲۴۶ هزار مشترک مصرف شهری دارد که ۴ درصد از کل مصرف گاز استان خوزستان را شامل می‌شود و ۹۶ درصد دیگر، صرف مصارف صنعتی می‌شود.
وی افزود: شرکت گاز استان خوزستان یک میلیون و ۲۴۶ هزار مشترک مصرف شهری دارد که ۴ درصد از کل مصرف گاز استان خوزستان را شامل می‌شود و ۹۶ درصد دیگر، صرف مصارف صنعتی می‌شود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

9 + پنج =

logo-samandehi